Вітаємо переможців І етапу Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка!

12 грудня 2016 року
НУБіП України

        09 листопада 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу імені Тараса Шевченка (відповідно до Листа МОН України від 14.09.2016 № 1/9-491 “Про проведення VII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка”) У конкурсному змаганні взяли участь 198 студентів, які навчаються на різних факультетах НУБіП України. Конкурсантів привітав декан гуманітарно-педагогічного факультету Василь Дмитрович Шинкарук, який побажав студентам успіхів і міцного здоров’я, а також зазначив, що велика кількість учасників заходу свідчить про любов і шанобливе ставлення наших студентів до Великого Кобзаря, до України й до рідної української мови.

     Вітаємо переможців конкурсу:

І місце – Шолудько Н.В., Гутевич М.А. (гуман.-педаг. ф-т І к. 1 гр.); Іщенко А.В., Кажан А.В. (ф-т ветер. мед. І к. 3 гр.)

ІІ місце – Колодій А.Д. (ф-т ветер. мед. І к. 3 гр.), Донченко А.А., Єрмоленко К.О., Плакса К.В., Покропивна М.С., Румовська Т.Л. (ф-т ветер. мед. І к. 7 гр.), Дубик І.М. (гуман.-педаг. ф-т І к. 1 гр.), Дошка Є.В. (юрид. ф-т І к. 3 гр.)

ІІІ місце – Кравченко О.О. (гуман.-педаг. ф-т ІІ к. 1 гр.), Хохлова М.Г., Ганоцька В.І. (ф-т ветер. мед. І к. 7 гр.), Хандожинська С.О. (ф-т інфор. техн. І к. 1 гр.), Гула В.В. (юрид. ф-т І к. 3 гр.)

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook