У гуртожитку № 6 відбувся захід, присвячений Дню вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

17 грудня 2016 року

Серед усіх трагедій, яке пережило людство, Чорнобильська катастрофа не має аналогів за масштабами рукотворного забруднення екологічної сфери, негативного впливу на здоров’я, психіку людей, їх соціальні, економічні і побутові умови життя. Чорнобильський смерч забрав життя багатьох людей, досі завдає шкоди здоров’ю мільйонів українців.
Чорнобильська катастрофа є болем і проблемою всієї громадськості. І тепер не лише в квітневий день 26 числа, а й 14 грудня вже стало доброю традицією вшановувати пам’ять тих, хто пожертвував своїм життям, захищаючи нас від атомного лиха, а також висловити щирі слова подяки  ліквідаторам за мужність і героїзм.
Тому у п’ятницю 16 грудня в читальному залі гуртожитку, за підтримки адміністрації факультету ветеринарної медицини та адміністрації гуртожитку №6, був проведений захід до Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, а також перегляд художнього фільму «Чернобыль: 30 лет спустя».


Всім присутнім сподобався захід. Студенти та глядачі були у захваті мужністю людей, які ліквідовували та ліквідовують наслідки аварії на Чорнобильській АЕС,  а також зробили висновки на майбутнє, щоб дана трагедія більше не повторилася.


Вихователь гуртожитка №6 від ФВМ
Савчук Т.Л.

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook