Благодійний концерт на факультеті конструювання та дизайну: заради дитячого щастя

26 грудня 2016 року

     Минулого тижня студентська організація факультету конструювання та дизайну спільно з інструментально-вокальним колективом факультету сколихнули стіни 11-го корпусу. Упродовж дня на кожній перерві між заняттями наші вокалісти та музиканти дали благодійний концерт, метою якого був збір коштів на допомогу Святошинському дитячому будинку.  

     

     Музикальна група факультету піднімала настрій кожному перехожому. Вокалістам вдалося створили справжню святкову передноворічну атмосферу так, що навіть деякі гості не змогли залишитись осторонь і приєдналися до концертної програми. Дякуємо за співпрацю Oлександру Гостюхинy (факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК), Жені Грабко (агробіологічний факультет), Дар'ї Лукашук (факультет аграрного менеджменту) та П'ятецькому Дмитру (механіко-технологічний факультет) за те, що допомогли зробити цей день ще яскравішим.

     

     Як і планували, на зібрані кошти, а це – 1633 грн. та 1 долар – купили новорічні подарунки вихованцям Святошинського дитячого будинку – дитячі розмальовки (які замовляли спеціально), розвиваючі пазли та конструктори «Лего». Дітлахи зустріли нас веселими посмішками та вдячністю. Словами не передати, наскільки це спілкування було емоційним! 

     Дякуємо соціальному відділу за організацію заходу, всім небайдужим, хто допоміг здійснити нам задумане, та Бондар Марії Миколаївні, яка також допомагала нам з подарунками. 

Анастасія Гаврушко,
студентська організація
факультету конструювання та дизайну 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook