Стартували курси з підвищення кваліфікації для керівників і спеціалістів Аграрного союзу України

7 лютого 2017 року
НУБіП України

 

З 6 лютого 2017 року розпочали роботу курси по підвищенню кваліфікації керівників і спеціалістів ГС «Аграрний союз України» з управління заготівлею основних кормів.
Заступник директора з навчальної і виховної роботи, доктор сільськогосподарських наук професор Пабат Віктор Олексійович доповів про інноваційні шляхи розвитку АПК в сучасних умовах. Щодо питання природних кормових угідь, як резерву виробництва високопоживних кормів та системи їх поліпшеннявиступив завідувач кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології, доктор сільськогосподарських наук, професор Демидась Григорій Ілліч.  А також про шлях вирішення проблеми білка та забезпечення тваринництва високопоживними кормами за рахунок застосування бобово-злакових травосумішей розповівкандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології Ковбасюк Павло Ульянович.
 
 
Дискусійним було питання щодо використання проміжних посівів кормових культур, як важливого резерву забезпечення тваринництва високобілковими кормами протягом вегетаційного року.
 
 
 
Про проблеми високо енергетичних та високо протеїнових кормів доповів Доктор Андреас Мілімонка (Німеччина). Доречі, він працював на одному з великих німецьких кооперативів в якості технічного директора по силосуванню і збереженню кормів. Брав активну участь в дослідженнях і навчанні на факультеті сільського господарства в Університеті ім. Гумбольдта в Берліні. На даний час він відповідає за курс магістратури "Лугопасовищні угіддя та заготівля грубого корму" в якості позаштатного доцента.
 
 
Курси продовжать свою роботу до 10 лютого включно!

 

 
Далі буде…
 
 
Богдана Вишнівська
доц. кафедри менеджменту інноваційної діяльності
  
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook