Профорієнтація набирає нових обертів

20 лютого 2017 року

В умовах сучасного світу і  вимог щодо  підготовки майбутніх фахівців продовжується  профорієнтаційна робота і на кафедрі англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей.
Так  20 лютого  2017 року асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Глуховська Н.А. відвідала з профорієнтаційними бесідами  Боярський  навчально-виховний  комплекс " Гімназія- загальноосвітня школа І ступеня ",  Білогородська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №1 та Білогородська  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Києво-Святошинської районної державної адміністрації, Київської області.
Першочергово асистент кафедри Н. Глуховська спрезентувала  гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України , що відкриває значні перспективи професійного та кар’єрного  зростання   випускників школи.
Також викладач закцентувала увагу школярів на  програмах академічної мобільності студентів та зав’язків з Поморською академією (Польща).
Адміністрація закладів зацікавилася можливостю співпраці  зі столичним вишем, отже, результатом робочого візиту стало підписання угоди про співпрацю між двома навчальними закладами.


Н. Глуховська
Асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook