Викладачі кафедри фіскальної політики і страхування продовжують інформувати майбутніх випускників про НУБіП України!

10 березня 2017 року
м. Київ, СЗОШ №105

10 березня 2017 року представники кафедри фіскальної політики і страхування у складі кандидата економічних наук, доцента Лемішко Олени Олександрівни та кандидата економічних наук, старшого викладача Файчук Ольги Валеріївни провели профорієнтаційну роботу серед учнів 10 та 11 класів Спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №105 з поглибленим вивченням суспільно-гуманітарного-циклу у м. Києві.

Майбутні випускники отримали ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБіП України, зокрема на економічному факультеті. 

Викладачі дали відповіді на 3 найпоширеніші запитання серед учнів: де отримати найсучаснішу, висококваліфіковану вищу освіту Європейського зразка, де вони зможуть працювати після закінчення вишу та чи буде їхнє студентське життя цікавим та різнобарвним?

Учні зацікавились Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема можливістю отримати подвійний диплом, пройти закордонне стажування та навчатись в англомовних групах.

Також Файчук О.В. та Лемішко О.О. запросили учнів на день відкритих дверей в НУБіП України.

Проведенню зустрічі посприяли директор школи Клименко Надія Петрівна, завуч школи Коваленко Любов Петрівна та вчителі Каленіча Лілія Анатоліївна та студентка економічного факультету НУБіП України Каленіча Ольга Володимирівна.

Під час особистого спілкування адміністрація школи запропонували підписати договір про співпрацю та подальшого інформування учнів щодо переваг навчання в НУБіП України. 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook