Студенти та викладачі факультету провели благодійний ярмарок «Весна приносить надію»

13 березня 2017 року
11 корпус
7 березня 2017 року студенти та викладачі механіко-технологічного факультету НУБіП України провели благодійний ярмарок «Весна приносить надію». Це була акція доброчинності, добра і миру, спрямована на допомогу дітям, бакьки яких загинули в зоні АТО. Кожен з нас розуміє, що добро творити може кожен, але щоб повірити в силу добра, треба розпочати його творити самому. Цей ярмарок був проведений з метою пробудити риси людяності і продемонструвати, що благодійність - це не слова, це конкретні справи. Студенти закликали усіх не бути байдужими до долі дітей, батьки, яких загинули виконуючи свій обов’язок перед Батьківщиною. І нехай наш невеликий внесок на допомогу діткам буде частиною великого добра, яке стане запорукою щасливого майбутнього нашої України.
Зранку в холі 11 корпусі панувала незвична, святкова атмосфера. До ярмарку готувалися не лише студенти, а й їхні викладачі. Покупцям пропонувалися кондитерські вироби, смачні українські страви, напої, фрукти, різноманітні вироби.
Душевний святковий ярмарок був наповнений щирими словами, посмішками, сюрпризами, солодощами, виробами зробленими своїми руками і приємними подарунками. Студентська організація факультету на чолі з Паламарчуком Максимом, П’ятецьким Дмитром та Якимчуком Олегом взяли на себе організацію розважальної програми, за їх словами, це було дуже цікаво, але в той же час відповідально, оскільки такі заходи виходять за рамки звичайних розваг і вимагають дуже ретельної підготовки. Гості благодійного ярмарку, викладачі та студенти інших факультетів, були приємно здивовані її рівнем і висловили впевненість, що подібні благодійні ярмарки стануть доброю традицією та будуть проводитися студентами і викладачами механіко-технологічного факультету НУБіП. Адже всі діти — це наше майбутнє і майбутнє нашої країни.
Тож доброчинна акція припала до вподоби кожному, участь у таких заходах згуртовує студентський колектив, дає можливість проявити їх найкращі риси. Всі зібрані кошти від ярмарки підуть на допомогу дітям, батьки, яких загинули в зоні АТО.  
 

Заступник декана Т. Білько 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook