Кафедра біохімії запросила кращих випускників шкіл Києво-Святошинського району для участі у Всеукраїнській олімпіаді школярів у НУБіП України та до навчання на факультеті ветеринарної медицини

16 березня 2017 року

15 березня кафедра біохімії імені академіка М.Ф. Гулого запросила на навчання до НУБіП України кращих випускників шкіл Києво-Святошинського району, а саме міста Боярки та села Тарасівки.
Учні 11 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів з цікавістю прослухали інформацію Лариси Кліх, професора кафедри біохімії імені академіка М.Ф. Гулого про Національний університет біоресурсів і природокористування України, дізналися про його 3 місце у рейтингу ВНЗ Києва та 10 місце у «Топ-200» кращих ВНЗ України. Учні також ознайомилися з розміщенням на сайті університету інформації для вступників.
 
Випускників Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Києво-Святошинської районної державної адміністрації Київської області особливо зацікавила інформація про можливість прийняти участь у березні-квітні 2017 року у Всеукраїнській олімпіаді, яку проводить НУБіП України для своїх вступників  з таких предметів, як українська мова і література, англійська мова, німецька мова, математика, історія України, біологія, географія, фізика, хімія та отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО.
Також школярів зацікавила інформація про можливість підвищити рівень своїх знань з української мови та літератури, математики, хімії, біології, історії України, іноземних мов, фізики та географії через відвідування підготовчих курсів до вступу в НУБіП України та отримання  до 10 додаткових балів при вступі на природничо-математичні та інженерно-технічні спеціальності.

 

Завідувач кафедри біохімії
імені академіка М.Ф. Гулого,
професор Віктор Томчук
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook