ВЧИМОСЬ НАДАВАТИ РОДОДОПОМОГУ

21 березня 2017, 9:30

Лікар ветеринарної медицини за період своєї професійної діяльності може ніколи в житті не зустрітись з якоюсь інфекційною хворобою, проте з першого дня трудової діяльності зустрітись з родами і добре, якщо вони будуть фізіологічні. Якщо ж ні - прийдеться надавати рододопомогу тварині. Успішне надання допомоги в майбутньому визначить професійний рівень лікаря та авторитет серед власників тварин. Фахівці ветеринарної медицини добре знають, що робота акушера належить до найбільш важкої, виключно складної і відповідальної, іноді навіть небезпечної оперативної роботи.

 
Саме тому викладачами кафедри акушерства при навчанні студентів приділяється особлива увага  основним принципам надання акушерської допомоги тваринам (вправи на відкритому і закритому фантомах).

 
Лабораторне заняття, яке було проведене 16 березня 2017 р. к.вет.н., доцентом Деркачем С.С., студентам 5 групи 3 курсу було присвячено саме цій темі. На початку заняття студентам розповіли, які причини виникнення патологічних родів та, яка патологія найчастіше зустрічається.

читати далі...

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook