Наукова бібліотека запрошує взяти участь у семінарах від представників корпорації Elsevier

24 березня 2017 року

Наукова бібліотека НУБіП України запрошує взяти участь у семінарах від представників видавництва Elsevier, що проходитимуть на базі Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка з 27 по 28 березня 2017 р.

Розклад семінарів:

27 березня 2017 р.: «Сучасні бібліометричні показники – як і навіщо їх використовувати», від консультанта з ключових інформаційних рішень Elsevier, к.е.н., Андрія Локтєва, об 11.00 у к. 31 головного корпусу Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича (м. Київ, вул. Володимирська, 58, 3 пов.).

Під час зустрічі передбачено час на особисте спілкування з доповідачем під час кава-брейку. Для участі у заході необхідно  заповнити реєстраційну форму.


28 березня 2017 р. :«Як зробити, щоб мою статтю цитували? Рекомендації авторам з підготовки публікації в міжнародних рейтингових журналах», від консультанта з ключових інформаційних рішень Elsevier, к.е.н., Андрія Локтєва, о 14.00 у к. 31 головного корпусу Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича (м. Київ, вул. Володимирська, 58, 3 пов.).

Під час зустрічі передбачено час на особисте спілкування з доповідачем під час кава-брейку. Для участі у заході необхідно  заповнити реєстраційну форму.

Крім цього, Ви зможете скористатись передплаченим доступом до бази даних Scopus видавничої корпорації Elsevier у читальному залі Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кіщак Тетяна,

директор наукової бібліотеки

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook