Відбулося навчання по підвищенню кваліфікації заступників директорів з навчально-виробничої роботи аграрних технікумів і коледжів.

3 квітня 2017 року
НУБіП

 

В ННІ післядипломної освіти з 20 по 31 березня 2017 року відбулося навчання по підвищенню кваліфікації заступників директорів з навчально-виробничої роботи аграрних технікумів і коледжів. Навчальний процес проходив в атмосфері зацікавленості з боку слухачів, які представляли всі регіони України. В рамках навчальної програми перед слухачами виступив ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко, який наголосив на основних засадах освіти загалом, та детальніше в Університеті, зорієнтував присутніх на подальшу співпрацю в навчальній та науковій роботі, з побажанням творчих звершень у вихованні наступних поколінь студентської молоді.
 
 
 
  
Досить професійно перед слухачами виступали викладачі Університету та Державної установи “Науково-методичний центр “Агроосвіта”: начальник навчального відділу НУБіП України Оксана Зазимко, відповідальний за виробничу практику НУБіП України Олег Бачинський, викладач кафедри психології НУБіП України Ірина Мартинюк, в.о.директора Державної установи “Науково-методичний центр “Агроосвіта” Тетяна Іщенко, заступник директора Державної установи “Науково-методичний центр “Агроосвіта” Микола Хоменко. та інші. Доповідачі висвітлювали головні та важливі моменти в роботі слухачів по функціонуванню та перспективам діяльності технікумів та коледжів. 
 
 
  
 
 
 
Слухачами потоку опрацьована широка програма, яка включала в себе лекції-зустрічі з представниками Міністерства освіти і науки України, Міністерства аграрної політики України, Міністерства соціальної політики України, представниками Державної служби зайнятості, заняття за програмою ПАТ “Миронівський хлібопродукт”. На базі УкрНДІПВТ ім. Погорілого та Німецько-українського демонстраційно-освітнього аграрного центру було проведене виїзне заняття, що сприяло розкриттю перспективних напрямів співпраці аграрного бізнесу та навчальних закладів.

 
 
 
 
 
Широко в програмі навчання були представленні виступи колег, як елемент обміну досвідом.
 
 
Колектив слухачів з відвертим почуттям задоволення мав змогу відвідати весь комплекс Університету і відмітив позитивні зміни.
Загалом навчання пройшли на високому організованому рівні.
Марія Кулаєць, 
директор ННІ післядипломної освіти

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook