Допомога зеленбуду Голосіївського району від студентів 1 курсу 1 групи "Захисту рослин"

1 квітня 2017, 13:00
Весняна толока на Жуковому осстрові
Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології стали учасниками весняної толоки.
У суботу, 1 квітня студенти першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології разом з куратором Оксаною Сикало стали учасниками акції з благоустрою та поліпшення санітарного стану Голосіївського району. Студенти долучилися до прибирання території природно-заповідного фонду, що входить до складу заповідного комплексу «Жуків острів».
Жуків острів знаходиться на правому березі Дніпра між озером Коник і островом Водників, з яким з’єднується дамбою. Як пишуть інтернет видання: «…На сьогоднішній день це одна з тих територій, де ви зможете побачити справжню природу у всій красі…». 
Щоб підтримати краєвиди острова, студенти назбирали гори сміття з пластику, пустих скляних пляшок, шин на галявинах, біля озера, обабіч доріг. Незважаючи на похмуру погоду, активно працювали Юлія Скакун, Владислав Бабич, Федір Данилюк, Євген Двойнос, Ірина Мензюк, Валерій Міщук, Сергій Рудько, Євген Сірооченко, Анастасія Скворинська, Назарій Федишин, Лілія Тесленко, Тетяна Кузнєцова, Анастасія Скворинська,

Дбаємо про чистоту острова
Студенти першого курсу 1 групи "Захисту рослин" разом з куратором та працівниками зеленбуду
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook