Кафедра теплоенергетики підкорює нові вершини

12 квітня 2017 року

     Київський університет будівництва і архітектури є провідним навчальним закладом в Україні з підготовки фахівців для будівництва. Дуже важливими для майбутніх інженерів-будівельників є такі дисципліни, як “Сучасні системи опалення”, “Вентиляція та кондиціонування повітря”, “Газопостачання”, не випадково кафедра теплогазопостачання і вентиляції викладає ці предмети на усіх факультетах КНУБА.


     Вже вдев’яте проводиться в університеті Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Теплогазопостачання і вентиляції», у якій приймають участь студенти профільних вишів з усіх регіонів України. Цього року вперше приймали участь в олімпіаді студенти ННІ енергетики і автоматики НУБіП України Андрій Литовченко та Олександр Тітунов, які навчаються за магістерською програмою «Енергозабезпечення підприємств АПК». І перший млинець не вийшов глевким. Хлопці отримала диплом Ш ступеня  за оригінальні технічні рішення при розв’язанні задач олімпіади.


     Радість перемоги по праву розділила зі студентами доцент кафедри теплоенергетики О.В. Шеліманова, яка і підготувала команду переможців.

 

Доцент кафедри автоматики та робото технічних систем Олексій Опришко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook