Старший викладач кафедри Кулинич О.П. запросила на навчання учнів сільських шкіл

27 квітня 2017 року

24.04.2017 р. старший викладач кафедри агарного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука Ольга Кулинич провела зустріч з учнями 10-11х класів Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 та Калинівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2 (Київська обл., Васильківський р-н., смт. Калинівка).
 

 


Майбутніх випускників було ознайомлено з історією та структурою НУБіП України, а також юридичного факультету, умовами і правилами прийому до університету, переліком спеціальностей, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України. Викладач звернула особливу увагу на особливості підготовки за спеціальністю «Право».


Разом з тим, Ольга Кулинич розповіла майбутнім випускникам про навчальну та виробничу бази університету та юридичного факультету, умови проживання у гуртожитках, спортивні і культурні заходи та можливості виїзду за кордон.

В кінці зустрічі майбутні випускники отримали інформаційні буклети про НУБіП України та юридичний факультет й особливості вступу на навчання у 2017 році.

Старший викладач кафедри агарного,
земельного та екологічного
права ім. акад. В.З. Янчука
Ольга Кулинич
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook