В рамках відкритого практичного заняття відбулась зустріч студентів з головним бухгалтером ТОВ "Сарая" Україна Ольгою Захарчук.

5 травня 2017 року
корп. 1, ауд. 56

     4 травня 2017 року за ініціативи к.е.н., доцента кафедри фіскальної політики і страхування Мрачковської Надії Костянтинівни в рамках відкритого практичного заняття з дисципліни «Оподаткування суб’єктів господарювання і фізичних осіб» відбулась зустріч студентів магістратури з головним бухгалтером ТОВ «Сарая» Україна Захарчук Ольгою Іванівною.


 

   На відкритому практичному занятті шановна гостя розповіла про особливості оподаткування господарської діяльності нерезидентів, особливо порядок визначення доходу та ставки податку, загальний порядок розрахунку оподатковуваного прибутку постійного представництва, порядок заповнення додатка податкової накладної до розрахунку оподатковуваного прибутку та податку на прибуток нерезидента,особливості оподаткування податком на додану вартість, оподаткування офшорних витрат і т.д.
     

   Студенти були дуже зацікавлені, жваво обговорювали та задавали запитання. Дискусія дозволила розкрити практичні аспекти оподаткування суб’єктів господарювання відповідно до змін, що відбулися в податковому законодавстві у 2017 році.

     

      Також на відкритому практичному занятті були присутні співробітники кафедри фіскальної політики і страхування к.е.н., доцент Лемішко О.О., к.е.н., ст. викл. Файчук О.В., асист. Гаркуша С.Г., які відмітили, що зустріч була ефективною та продуктивною, студенти почерпнули багато нового та цікавого.

 

     Велику подяку виносимо головному бухгалтеру ТОВ «Сарая» Україна Заарчук Ользі Іванівні за змістовну, цікаву, актуальну та професійну лекцію. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

 

к.е.н., старший викладач Файчук О.В.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook