Доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олена Ковтун бере участь в проекті HORIZON 2020

5 травня 2017 року
м.Київ

26-27 квітня 2017 року в м.Києві відбулась Генеральна асамблея та засідання керуючого комітету проекту HORIZON 2020 "Стале використання деревної біомаси від обрізки і викорчовування багаторічних сільськогосподарських насаджень – uP_running". До України завітали представники Іспанії, Греції, Італії, Хорватії, Франції та Португалії. Участь в даному проекті бере доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, к.е.н. Олена Ковтун.

 

На порядок денний були винесені питання щодо операційного плану проекту, результати роботи першого року проекту та планів на поточний рік, висновки проведення польових вимірювань в рамках оновлення бази даних Обсерваторії тощо.

Зокрема обговорювались питання щодо впливу проміжних результатів проекту щодо розвитку енергетики та навколишнього середовища в країнах-партнерах проекту. Детально були розглянуті питання можливого впливу результатів проекту на стан економіки країн учасників проекту та відповідно підготовка рекомендацій для розробки політичних рішень та зміни менталітету країн-учасників в питанні сталого використанні деревної біомаси від обрізки та викорчовування багаторічних сільськогосподарських насаджень.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook