10 років потому

12 травня 2017, 14:35

     12 травня факультет ветеринарної медицини вперше у цьому році приймав своїх випускників. На зустріч прийшли студенти, що покинули стіни факультету у 2007 році.

     З привітальним словом перед випускниками виступив декан факультету ветеринарної медицини доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Цвiлiховський Микола Іванович, який розповів гостям про досягнення факультету, наукову діяльність, ознайомив із складом кафедр. Також з привітаннями перед випускниками виступили доктор ветеринарних наук, професор, член-кореспондент НААН України, Заслужений діяч науки і техніки України, академік Академії наук вищої освіти України декан факультету (1984–1988 рр. та 1993–2000 рр.) Мазуркевич Анатолій Йосипович, доктор ветеринарних наук, професор, Заслужений працівник ветеринарної медицини України, академік АН ВО України Хомич Володимир Тимофійович, доктор ветеринарних наук, професор, лауреат премії уряду Російської Федерації в галузі науки і техніки Недосєков Віталій Володимирович та інші.

      Взяли слово і випускники, які за студентською звичкою зробили перекличку старост своїх академічних груп. Випускники подякували за організацію зустрічі та зауважили про особливе значення місця, де пройшли студентські роки і отримали знання кожен з присутніх. Серед випускників 2007 року взяла слово кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри паразитології та тропічної ветеринарії Галат Марина Владиславівна.

      На свято завітали співробітники та викладача факультету, серед них доктор ветеринарних наук, професор, академік Академії наук вищої освіти України, директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Дмитро Адамович, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри фармакології та токсикології Бойко Григорій Васильович, заступник декана з навчальної роботи кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин Данілов Василь Бенедиктович та інші.
     19 травня факультет відкриє свої двері для випускників 1992, 1997, 2002 та 2012 років випуску.

Михайленко Н.І.


 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook