Викладачі кафедри МТ прийняли участь у "Міжнародному дні поля"

23 червня 2017 року
с.м.т. Дослідницьке, Київської області.

   Дослідницьке, невеличке селище на південь від Києва, в цьому році стало провідним осередком сучасного рослинництва в Україні. Після успішного експорту інноваційної концепції DLG-Feldtag (з нім. - Дні поля ДЛГ) до Туреччини та Румунії в попередні роки нарешті 21 -23 червня 2017 року відбулися перші "Міжнародні дні поля 2017 в Україні".

   Організацію заходу було зосереджено в надійних руках IFWexpo Heidelberg та Аграрного демонстраційного та навчального центру (АДНЦ), створеного в рамках українсько-німецького коопераційного проекту за підтримки Федерального міністерства продовольства та сільського господарства Німеччини, Міністерства аграрної політики та продовольства України та Міністерства освіти та науки України. Фахову підтримку надалиь Німецьке сільськогосподарське товариство (DLG e.V.) та Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого (УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого).

   Формат "Дні поля DLG" - є відкритою незалежною платформою для спілкування експертів-дорадників, а також виробників насіннєвого матеріалу, добрив, засобів захисту рослин та техніки для рослинництва з сільськогосподарськими виробниками. Сучасні сорти рослин, засоби виробництва, новітні технології, сільськогоcподарська техніка наживо та наукові винаходи - все це зробило "Міжнародні дні поля в Україні" унікальною подією, яка зібрала біля 5000 відвідувачів.

   Викладачі та співробітники нашого університету не змогли пропустити таку подію і організували поїздку для участі в таких важливих заходах. Викладачі кафедри механізації тваринництва також прийняли участь у цих заходах, а також у семінарі, який організував НМЦ "Аргоосвіта" на тему "Супутниковий моніторинг".

   Враховуючи те, що недалеко від Дослідницького знаходиться ВП НУБіП "Агрономічна дослідна станція", викладачі кафедри механізації тваринництва та надійності техніки завітали до господарства щоб вирішити актуальні питання і під час обіднього доїння корів перевірили роботоздатність доїльної установки.

 


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook