Колектив кафедри став більшим на ще одного достойного викладача

14 вересня 2017 року
З вересня 2017 року НУБіП України прийняв на посаду асистента кафедри фізики молодого, однак вже успішного науковця кандидата фізико-математичних наук Чорнія Віталія Петровича.
Наш новий колега закінчив бакалаврат та магістратуру фізичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка в 2010 році. Після закінчення аспірантури в 2013 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата фізико–математичних наук зі спеціальності «оптика, лазерна фізика». Працював у науково–дослідній лабораторії фізичного факультету.
Чорній В.П. успішно проводить наукові дослідження. На його рахунку понад 40 наукових праць з них 30 тих, які індексуються Scopus. Індекс Хірша – 5, кількість цитувань – 71. З 2010 року брав участь у роботі лабораторії “SUPERLUMI” синхротрону DESY (Гамбург, Німеччина).

 

У 2015 р. Чорній В.П. отримав премію Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим у галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок за роботу "Синтез, структура та люмінесценція оксидних сполук цирконію та вісмуту".
Співробітники кафедри фізики щиро раді такому надбанню і сподіваються на довгу та плідну співпрацю з новим колегою як у викладацькій сфері, так і на теренах вітчизняної науки.
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook