Європейський день мов - прекрасний привід пробудити інтерес студентів до вивчення англійської мови

26 вересня 2017, 10:05

26 вересня відзначається Європейський день мов, як спосіб підтримки мовного різноманіття, двомовності кожного європейця та розвитку викладання мов у світі. Європейський день мов вважається традиційним святом у Європі з 2001 року. Зараз все більше громадян вільно спілкуються однією, двома, а то й трьома іноземними мовами. Двомовність кожного європейця, розвиток викладання різних мов у світі та їх вивчення - звичайна норма життя та роботи європеців.

На шляху України до Європейського Союзу набирає актуальності тема іноземних мов в державі. Одна з цілей мовної політики ЄС полягає в тому, щоб кожен європейський громадянин володів двома іноземними мовами на додаток до їх рідної мови.

Велика увага приділяється вивченню англійської мови на заняттях зі студентами та магістрами викладачами кафедри англійської філології.

Так, 26 вересня 2017 р. під керівництвом старшого викладача Дубовик О. М. відбулося практичне заняття, приурочене відзначенню Європейського дня мов, на якому студенти 1 курсу юридичного факультету взяли участь в обговоренні важливості володіння англійською мовою в Україні.

Чернеля Ірина Миколаївна

старший викладач кафедри англійської філології

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook