Від слів до діла: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся квест першокурсника

7 жовтня 2017, 1:58

   Після проведення виборів голів студентського самоврядування на факультеті тваринництва та водних біоресурсів вони, як і обіцяли під час передвиборчої агітації, активно включились у студентське життя факультету. Силами студентської організації факультету і студентської ради гуртожитку днями було проведено квест для студентів-першокурсників, який мав на меті ще більше згуртувати одногрупників, познайомити їх з усією територією студентського містечка та чудово провести час. Із 192 студентів нового набору, які навчаються у 7 групах, кожна виставила свою команду.

   Учасників очікували найрізноманітніші завдання: зробити вишукані костюми з підручних матеріалів, розповісти смішну історію з життя, пробігти почесне коло стадіоном, знайти знахідки, які були заховані у ботанічному саду Університету, відгадували загадки та робили селфі з заступниками деканів на задану тему, виконували спортивно-жартівливі конкурси. Зі швидкістю вітру вони усі пересувались між 7 локаціями, де їх очікували усі ці сюрпризи і вони робили фото виконаних завдань.

  Потому біля гуртожитку № 11 усі команди нагородили солодкими подарунками та відбулася посвята у першокурсники, де студенти читали вірші і присягали нести гідно звання студента факультету тваринництва та водних біоресурсів Національного університету біоресурсів та природокористування України.

Ярослав Костенко,

голова студентської організації

факультету тваринництва та

водних біоресурсів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook