У гості до старшокласників із с.м.т. Вишневого

17 жовтня 2017 року
Вишнівська ЗОШ № 3

Напередодні свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня українського козацтва та Дня захисника України асистент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Глуховська Н.А. завітала з профорієнтаційною бесідою до опорної школи Києво-Святошинського району (Вишнівська ЗОШ №3 з поглибленим вивченням окремих предметів). Так як навчальний рік тільки-но розпочався для одинадцятикласників, і вони ще не вирішили, який фах обрати або до якого вищого навчального закладу вступити, у нагоді стала інформація про НУБіП України та його різноманіття спеціальностей.
Учні залюбки переглянули проморолик про НУБіП України та його факультети, особливу увагу привернув гуманітарно-педагогічний факультет із новими спеціальностями.
Учні цікавились питаннями студентської мобільності, стажуванням та навчанням за кордоном за програмою подвійних дипломів.
Ця взаємна та дружня зустріч-бесіда закінчилась підписанням договору про співпрацю між школою та вишем.

Висловлюємо вдячність директорові Вишнівської ЗОШ №3 Руденко Наталії Миколаївні за гостинну зустріч, надану можливість проведення профорієнтаційної роботи та майбутню співпрацю.


Асистент кафедри англійської мови
для технічних та агробіологічних спеціальностей
Глуховська Н.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook