Профорієнтаційна робота від учорашніх учнів

14 жовтня 2017 року

Студенти І курсу групи «Меблеві та деревообробні технології» ННІ Лісового і садово-паркового господарства охоче долучились до профорієнтаційної роботи, яку активно, уже з початку учбового року, проводить кафедра. Відбулася зустріч з учнями 11-х і 10-х класів еколого-природничого ліцею №116, під час якої студенти поділилися своїми враженнями від навчання в університеті, розповіли про нові спеціальності, що вже відкрилися та будуть відкриті з наступного навчального року на гуманітарно-педагогічному факультеті та приємно вразили слухачів рейтингом НУБіП серед вищих навчальних закладів Києва та України. 

Майбутні абітурієнти «з перших вуст» дізналися від першокурсників, які закінчили підготовчі курси до ЗНО при НУБіП про високу кваліфікацію викладачів та неоціненність отриманих знань для вступу та подальшого навчання, а також пільги, що надаватимуться при успішному проходженні курсів.

 

Сподіваємось, що надана інформація та роздані листівки про підготовчі курси сприятимуть поповненню числа студентів у наступному році. Хочеться підкреслити, що зустріч пройшла в теплій, по-особливому дружній атмосфері, оскільки один зі студентів цієї групи – Коломієць Олександр – цьогорічний випускник ліцею.

Ст. викладач кафедри Поліщук Л.В.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook