Продовжуємо знайомство з «Астра» й мотивуємо до вивчення іноземної мови

26 жовтня 2017 року

Зусиллями кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей (викладачі: Оксана Іванова, Оксана Пономаренко, Алла Найдьонова і Людмила Березова – організатори зустрічі)  і факультету конструювання та дизайну студенти-магістри спеціальностей «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Промислове та цивільне будівництво» намагалися з’ясувати, який же зв’язок англійської мови і безпосередньо майбутньої омріяної роботи у перспективній компанії зі стрімкими темпами розвитку, і отримали відповідь від директора HR департаменту Наталії Гук, яка розповіла, що таке довготривалі цілі, як можна заробляти достойну оплату, не покидаючи рідної домівки. Усе це можливо із проектами компанії «Астра» спільно з TEMPUS, після безкоштовного навчання-стажування в Угорщині повернутися в рідну країну, отримати гарантовану роботу із європейською заробітною платою й розбудовувати свою Європейську державу, отримавши знання і досвід за кордоном. Якщо хочете дізнатися як і спробувати? Про все детально може дати відповідь Вам інформація проекту «Навчайся з Астрою» і Наталія Гук.
У конструктивному діалозі студент-роботодавець було багато цікавих запитань, дані вичерпні відповіді, названі конкретні дані, наводилися приклади працевлаштування наших випускників у цій компанії й їхній кар’єрний зріст.
Мета зустрічі була досягнута, висновки зроблені: щоб мати гарне майбутнє, поїдь вивчи досвід за кордоном і побудуй ще краще у себе на Батьківщині, але спочатку опануй англійську мову і тобі відкриється весь світ знань, ідей, можливостей, неймовірних вражень і гідного життя в рідній Україні.

Оксана Іванова,

завідувач кафедри

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook