Відбувся короткостроковий семінар з питань запобігання корупції

30 жовтня 2017 року
м. Бровари

 23-27 жовтня 2017 року (відповідно до наказу ректора НУБіП від 20.10.2017 р. № 997) для державних службовців Броварської районної державної адміністрації було проведено короткостроковий семінарз питань запобігання корупції.

У рамках даного семінару, проведеного відповідно до Державного контракту між Національним агентством України з питань державної служби і Національним університетом біоресурсів та природокористування України, державні службовці оновили знання законодавства України, що регулює питання протидії корупції, у тому числі у сфері земельних відносин.
 
 
 
Згідно навчальної програми короткострокового семінарупідвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань запобігання корупції, розробленої навчально-науковим інститутом післядипломної освіти НУБіП України, слухачі ознайомилися з загальною характеристикою корупційної ситуації в Україні, нормативно-правовим регулюванням запобігання та протидії корупції в Україні, практичним втіленням антикорупційного законодавства в сфері земельних відносин та природокористування, антикорупційними заходами, що здійснюються правоохоронними органами на території Броварського району.
 
 
 
 
 
Після тестової перевірки набутих знань і навичок слухачам короткотермінового семінару вручено сертифікати про підвищення кваліфікації з питань запобігання корупції.
 
Ірина Грищенко
доц. кафедри публічного управління та 
менеджменту інноваційної діяльності

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook