Міжнародна наукова конференція «MENTAL HEALTH»

6 листопада 2017, 18:39

 

26-27 жовтня 2017 року викладачі соціальної роботи та психології брали участь в Міжнародній науковій конференції «MENTALHEALTH».
Напрями роботи конференції є актуальними для сьогодення психологічної науки та практики. Конференція проходила в дискусійному форматі, де обговорювався ряд важливих питань:психічного здоров’я, психології війни і миру (соціально-психологічні стратегії адаптації особистості і спільноти до умов та наслідків воєнного конфлікту, проблеми психологічної реабілітації особистості, ціннісного порозуміння); політико-психологічні проблеми соціалізації молоді в умовах суспільних трансформацій і реформування освіти; соціально-економічні чинники політичних процесів (психологія багатства та бідності, соціальна справедливість, соціальні та індивідуальні чинники матеріального добробуту).
Науково-практичний характер конференції розширив бачення учасників на заявлену проблематику та допоміг набути досвіду завдяки проведеним майстер-класам «Соціодрама», «Медіаосвіта як засіб подолання наслідків війни», «Соціальні мережі і психічне здоров’я : віртуальне життя в реальному вимірі».
Пережиті враження та отримані знання стануть надійним знаряддям для викладачів у вихованні та формуванні громадської позиції студентської молоді.

Висловлюємо щиру подяку оргкомітету конференції.

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook