Україна-Китай: мистецтво єднає

17 листопада 2017, 20:20
Галерея сучасного мистецтва М17, м. Київ

З метою популяризації та розвитку двох культур України й Китаю у листопаді 2017 року у столичній Галереї сучасного мистецтва М17 стартував Міжнародний культурний проект «Україна-Китай: мистецтво єднає».

  

Організатори: громадська спілка «Товариство українсько-китайської дружби», Торгово-промислова Палата України, Міністерство культури України ТОВ «Шовковий шлях України».

За підтримки: Посольства КНР в Україні, Вінницької обласної державної адміністрації, Громадської організації «Silk Link», Національного конкурсу «Міс Україна», Національного проекту «Книга рекордів України».

 Вероніка Василівна ЧЕКАЛЮК – кандидат наук із соціальних комунікацій, доцент кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України, відповідальна за міжнародну діяльність кафедри традиційно залучає до Університету нових друзів і партнерів.

 

  

Виставка проходить у рамках проведення ІІ Українського Форуму Шовкового шляху. Це дипломатичний захід, що дозволяє оцінити кращі культурні надбання двох країн України та Китаю.

 

 

У проекті представлені найкращі роботи українських митців, натхненних красою України і Китаю. Виставка народних ремесел України, кераміки, ткацтва, вишивки, писанкарства. У програмі виступи народного танцювального коллективу та шоу-виступи переможців Міжнародного конкурсу «Китайський міст».

 

Серед гостей – делегація викладачів кафедри української та класичних мов гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України. 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook