Студенти-міжнародники з профорієнтацією відвідали Уманську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 у Черкаській області та Шепетівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 у Хмельницькій області

14 листопада 2017, 16:42
10 листопада 2017 р. студенти-першокурсники гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» Василенко Владислав та Ляшкова Олена із профорієнтаційною метою відвідали рідні школи, відповідно, Уманську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 9 у Черкаській області та Шепетівську ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 у Хмельницькій області.
Вони зустрілися із учнями випускових класів і познайомили їх у ході бесіди із Національним університетом біоресурсів і природокористування України, зокрема, із перспективами навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Так, вони розповіли про спеціальності факультету, а саме: «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Професійна освіта», «Філологія», «Психологія», «Соціальна робота», «Журналістика». Також розповіли про особливості студентського навчання-життя, традиції та здобутки університету. 
 
Крім того, студенти роздали майбутнім абітурієнтам рекламні буклети і показали відеоролик про гуманітарно-педагогічний факультет.
 
 
Василенко Владислав, Ляшкова Олена
студенти групи МВ-17001б,
Лановюк Людмила
куратор групи МВ-17001б
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook