Співпраця у виборі професійного майбутнього

16 листопада 2017 року

Профінформаційна та профконсультаційна робота з молоддю набуває особливої актуальності на етапі завершення учнями середньої освіти. В рамках профорієнтаційної роботи викладачами кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Пономаренко О.Г. та Найдьоновою А.В. розпочато інноваційну форму взаємозв’язку із закладами середньої освіти. Зокрема, 16 листопада 2017 року на батьківських зборах для 9-11 класів відбулася зустріч вчителів, дирекції подільської гімназії №34 «Либідь» ім. В.Максименка, батьків старшокласників, та викладачів Гуманітарно-педагогічного факультету.

Під час спілкування зі студентами першокурсниками різних факультетів НУБІП, виявлено, що значний вплив на вибір студентів зробили батьки. В процесі конструктивного спілкування було надано ґрунтовну інформацію про переваги навчання в НУБІП України, рейтинг вишу спеціальності представлені на гуманітарно-педагогічному факультеті,  шляхи їх здобуття, подвійне дипломування, підготовчі курси, пільги при вступі на навчання, дано вичерпні відповіді на запитання батьків.


Вироблено стратегії взаємодії гімназії та гуманітарно-педагогічного факультету, щодо підтримки у самовизначенні школярів з метою узгодження та координації їх діяльності. Підтримку зв'язків освітніх закладів вирішено закріпити договором про співпрацю з метою об’єднання зусиль та спільної діяльності в рамках науково-дослідної, навчальної, профорієнтаційної та позашкільної роботи з учнівською молоддю школи.

О. Г. Пономаренко

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook