Команда факультету конструювання та дизайну – переможці спартакіади студентів НУБіП України з шахів.

23 листопада 2017 року
НУБіП України, навчальний корпус №3

Сьогодні, 23 листопада 2017 року в НУБіП України завершилися змагання з шахів за програмою спартакіади студентів НУБіП України.

У фінальній грі зустрілись дві команди факультетів друзів-суперників, які раніше входили до одного технічного ННІ: конструювання та дизайну і механіко-технологічного. Зустріч закінчилась внічию 3 : 3. У такому випадку, згідно регламенту змагань оголошеному на зборах представників команд, переможцем стає команда, яка виграла гру на першій дошці. Отже перемогу здобув факультет конструювання та дизайну, на другому місці – механіко-технологічний факультет.

В зустрічі за третє місце команда економічного факультету переконливо перемогла команду факультету ветеринарної медицини з рахунком 5,5 на 0,5 очок.

З організацією турніру успішно впорались головний суддя Прохніч Валерій Миколайович, старший викладач кафедри фізичного виховання і головний секретар – Краснов Валерій Павлович, професор кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії. Підсумковий протокол турніру, сітку змагань, результати ігор можна переглянути на сторінці Спорт/Протоколи змагань:  2017.11.28 протокол спартакіади студентів НУБіП України 2017-18 н.р. з шахів . Цього року «технарі» виявились сильнішими за  «гуманітаріїв». 

Нагадуємо, що у вівторок 28 листопада 2017 року починаються змагання спартакіади студентів з шашок. Місце змагань – навчальний корпус №3, аудиторія 128, склад команди 6 осіб, з яких не менше 2 жінок.

До зустрічі у наступному турнірі.

Фото зі змагань з шахів Олексія Бешуна:


 

В’ячеслав Пархоменко, секретар турніру

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook