«Театр - вища інстанція для вирішення життєвих питань»©

19 грудня 2017 року

Студенти 3 курсу юридичного факультету скороченого терміну навчання разом із своїм куратором Олександрою Козачук вирішили влаштувати собі 07 грудня 2017 року День мистецтва і відвідали Національний академічний театр російської драми імені Лесі Українки. Там вони переглянули виставу «Дядечків сон» за Ф. Достоєвським, яка перенесла їх в сім’ю, де мати намагалася зробити свою доньку щасливою, видаючи її заміж за старого, але багатого жениха.

   

Затамувавши подих, група чекала початку вистави, із цікавістю аналізувала наявні на сцені декорації. Сюжет був непередбачуваний, тому ніхто не міг сказати, що буде далі.

З перших кроків до театру, а дехто був там уперше, були відчутні ті специфічні затишок та спокій, які можуть надати стіни лише такої установи.

 

Після вистави, повертаючись до домівок, ще довго обговорювали сюжет. Чи варто віддавати доньку за нелюба? Коли батьки своє кохання не змогли зберегти, то зрозуміли, що його немає, вивітрилося від бідності та брак коштів. А у старого думки сплуталися: покликав заміж, а тоді заплутався – наснилося чи насправді? А також згадували й інші яскраві моменти переглянутого театрального дійства.

 

Олександра Козачук,

кандидат юридичних наук,

асистент кафедри теорії

та історії держави і права

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook