У 2017 році науковий доробок кафедри поповнився новими виданнями!

12 січня 2018 року

Для кафедри філософії 2017 рік виявився надзвичайно плідним на монографії та посібники. Науковцями кафедри було опубліковано 3 монографії: «Людина і багато вимірність її світів (до 60-річчя кафедри філософії НУБіП України)» (авторський колектив: Горбатюк Т.В., Данилова Т.В., Самарський А.Ю., Матвієнко І.С.), «Концепт природного права в контексті аналізу транзитивних суспільств» (авторський колектив: Культенко В.П., Савицька І.М., Супрун А.Г.) та «Людина, наука, техніка: світоглядний аспект» (авторський колектив: Чекаль Л. А., Горбатюк Т.В., Лук’янець В.С., Самарський А.Ю.).

До наукового доробку кафедри додалися  навчальні посібники «Філософія. Навчальний посібник для аспірантів», «Філософія науки», «Філософія освіти», «Філософія науки та інноваційного розвитку», «Логіка». У видавництві «Міленіум» були надруковані Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції: "Людина, суспільство, держава у філософському дискурсі: історія і сучасність" (До 60-річчя кафедри філософії НУБіП України)Київ, 18-19 травня 2017 р.

Приємно відзначити, що в 2017 році Науковий вісник НУБіП, серія «Гуманітарні студії» було визнано ВАК України як фаховий збірник з філософських наук! Співробітники кафедри опублікували 48 статей у міжнародних та фахових виданнях України. 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook