Візит до рідної школи

22 лютого 2018 року

Чим ближче до кінця навчального року, тим гостріше постає перед випускниками питання вибору університету для подальшого навчання. Перед сучасною молоддю відкривається широкий спектр навчальних закладів для здобуття подальшої освіти.
Переймаючись питаннями забезпечення якості відбору мотиваційно зорієнтованої молоді – майбутніх фахівців, працівники кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей НУБіП  здійснюють клопітку роботу з потенційними абітурієнтами в напрямку їх професійної орієнтації.
Але як показує практика, найкращі результати дають профорієнтаційні бесіди, які проводять самі студенти. І самі випускники охочіше дослухаються до порад свої старших товарищів, коли вони відвідують свою рідну школу. Так, 9 лютого 2018 року Майор Ангеліна студентка І курсу факультету захисту рослин біотехнологій та екології завітала до одинадцятикласників Королівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1  Виноградівської районної ради Закарапатської області. Під час зустрічі учні отримали багато цікавої інформації, яка зможе допомогти їм у виборі майбутньої професії. А спеціальностей у НУБіП дуже багато та на будь-який смак! І с кожним роком цей перелік збільшується відповідно до вимог і тенденцій на ринку праці.
Випускники мали можливість переглянути презентаційні матеріали, ознайомитися зі структурою Університету загалом, та гуманітарно-педагогічного факультету зокрема, напрямами професійної підготовки та можливостями продовження навчання в НУБіП, отримати відповіді на численні запитання.

Ангеліна Майор,
Поліщук О.С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook