Якісна англійська разом з Pearson

28 лютого 2018, 14:05

Безперечно, знати англійську мову сьогодні необхідно абсолютно кожній освіченій людині, кожному кваліфікованому фахівцю. Англійська мова – це офіційна мова міжнародного бізнесу та торгівлі, Інтернету і техніки, науки і мистецтв. 80% ділового мовного простору займає саме вона. Кожен з нас все частіше стикається з нею у спілкуванні під час подорожей, у професійному середовищі, під час роботи з комп’ютером. Англійська мова використовується при заповненні анкет, складання резюме, у діловому та приватному листуванні. Володіння англійською мовою – вже не дивовижна навичка, а необхідність. На цьому закцентовують увагу студентів гуманітарно-педагогчного та інших факультетів, викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей, на важливості і необхідності вивчення англійської мови.

Саме тому викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей зі своїми студентами 27 лютого 2018 р. організували зустріч з Майклом Хадсоном та Лідією Орищук, старшими методистами Міжнародного освітньо-методичного центру Dinternal Education,  викладачами англійської мови (кваліфікації CELTA, MA Applied Linguistics, TESOL, DTLLS), сертифікованими екзаменаторами міжнародних мовних екзаменів Pearson Test of English (PTE).  

Методисти-консультанти Pearson завжди на вістрі сучасних тенденцій у викладанні англійської мови допомагають і навчають викладачів англійської мови новітнім методикам та технологіям викладання. Їхні продукти, а це не тільки друковані видання, а і мультимедійні програми, он-лайн компоненти та програми для інтерактивної білої дошки, допомагають покращити ефективність викладання, приносять задоволення та мотивують студентів підвищувати свій рівень володіння мовою.
Висловлюємо також особливу подяку Найдьоновій Аллі Володимирівні за її нанзіичайні зусилля в організації та проведення семінару!
О. Пономаренко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook