Магістри кафедри земельного кадастру активні учасники науково-практичної конференції

14 березня 2018, 10:06

14 березня на базі факультету землевпорядкування відбулась "ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ СТУДЕНТІВ, МАГІСТРІВ, АСПІРАНТІВ І МОЛОДИХ ВЧЕНИХ" присвячена 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню землевпорядника в Україні.Після реєстрації учасників та відкриття конференції президією почалось пленарне засідання та робота по секціях. Від кафедри земельного кадастру доповідали магістри першого року навчання Тринченко А.В., Сінельник Т.О. та Шконда І.В.

Тринченко Антон зачепив проблематику впливу нових методичних вимог на нормативну грошову оцінку населених пунктів.

   

Сінельник Тетяна розповіла про проблеми оцінки земель курортних територій на прикладі міста-курорту Миргород. Ірина Шконда наочно продемонструвала нововведення у проведенні нормативної грошової оцінки земель, розкрила переваги і недоліки даних нововведень.

Після виступу всіх учасників конференції рішенням президії було обрано три найкращі роботи. Серед них і доповідь Тринченка Антона.

Ми вітаємо Антона з цим маленьким досягненням та бажаємо всім студентам брати активну участь в науковому житті університету!

Магістр першого року навчання Аліна Зінченко.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook