Зустріч з абітурієнтами продовжується

19 березня 2018 року

Викладач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провела профоріентаційну роботу з старшокласниками середньої загальноосвітньої школи №186.


У ході спілкування з старшокласниками Цимбал С.В. проінформувала про спеціальності, які можна здобути навчаючись на базі університету, особливо на гуманітарно-педагогічному факультеті, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Особливою зацікавленістю учнів була інформація про можливості проходження практики за кордоном, умовами матеріально-технічної бази для навчання, культурно-масової роботи, та наявності державних місць. Майбутні випускники цікавилися перспективами працевлаштування, правилами прийому в університеті та вартістю навчання на контрактних місцях. Учням було роздано інформаційні буклети про умови вступу в НУБіП України.


Також було акцентовано увагу на тому, що в університеті велику увагу приділяють створенню комфортних умов для проживання та навчання, оскільки гуртожитки та навчальні корпуси знаходяться в самому центрі Голосіївського лісу із зручним транспортним зв’язком.
На завершення всіх майбутніх випускників запрошено на День відкритих дверей в університеті.

Цимбал С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook