20 березня відбулися змагання Спартакіади студентів НУБіП України з вільної боротьби

21 березня 2018 року

Змагання були особисто-командні та проводилися серед чоловіків у 6 вагових категоріях:  60 кг, 66 кг, 74 кг, 84 кг, 96 кг, 120 кг. Кількість спортсменів команди у вагових категоріях не обмежувалася.
Особиста першість визначалася у кожній ваговій категорії. Командний залік визначався за найбільшою сумою балів, набраних 4-ма кращими спортсменами команди.
Збірну команду факультету представляли спортсмени: студенти І курсу Короткий Василь, Короткий Олександр, Лисенко Юрій, а також студент ІІ курсу Адріанов Ростислав.


Головним суддею змагань був старший викладач кафедри фізичного виховання, відповідальний за підготовку збірної команди студентів університету з боротьби вільної Бурко Сергій Валерійович, головний секретар – старший викладач кафедри фізичного виховання, суддя зі спорту національної категорії Пархоменко В’ячеслав Кузьмович.
За підсумками змагань Адріанов Ростислав виборов 3 місце у ваговій категорії 60 кг, Короткий Олександр – 4 місце у категорії 84 кг. Найпотужнішому нашому спортсмену Короткому Василю, на жаль, не було з ким помірятися силою, оскільки у категорії 120 кг він виявився лише один. Василь на змаганнях був у якості підтримки для товаришів. Вітаємо наших хлопців та бажаємо нових здобутків!

Деканат


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook