Впровадження кращих практик ЄС для створення сталого фінансового сектору України

31 березня 2018, 9:00
27 березня 2018 року викладачі кафедри фінансів разом із завідувачем кафедри Надією Давиденко та студенти-фінансисти прийняли активну участь у науково-практичному семінарі «Впровадження кращих практик ЄС для створення сталого фінансового сектору України», присвячений обговоренню сучасного стану та перспектив фінансових секторів ЄС та України.
 
Привітали учасників організатори заходу: ректор Академії праці, соціальних відносин і туризму Вікторія Буяшенко, експерт за напрямом Жан Моне, Еразмус+ Петро Крайнік та керівник проекту Людмила Гуляєва.
 
     
У дискусії прийняли участь 67 учасників з 13 областей України та 13 провідних вузів України. Було створено неформальну мережу молодих та досвідчених дослідників, що вирішили запланувати розробку спільних проектів за напрямом Еразмус+ та активно співпрацювати щодо інформування учасників мережі про освітні та наукові заходи, що проводяться в організаціях учасників.
 
Науково-практичний семінар пройшов в інноваційному форматі TEDx, тобто серія коротких, доступних та оригінальних виступів спікерів у дусі місії TED «Ідеї, гідні розповсюдження». Основними доповідачами були молоді дослідники – учасники конкурсу молодих вчених «Роль фінансового сектору у досягненні сталого розвитку: Європейський досвід та можливості його впровадження у національні практику».
Даний захід став дружньою зустріччю для обміну ідеями викладачів кафедри фінансів, молодих учених та досвідчених науковців, представників академічного середовища та студентства. 
 
     
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook