FOREIGN LANGUAGES IN OUR LIFE

2 квітня 2018 року

В світі існує безліч країн, а мов, якими розмовляють їх жителі, ще більше. Як же населенню Землі зрозуміти один одного? Для цього існують міжнародні мови, які і дають змогу всім нам спілкуватися, незалежно від національності та місця проживання. Однією з міжнародних мов є англійська. Значення англійської мови в сучасному світі важко переоцінити. Адже не можна не зважати на вибір більше 1 мільярда людей, які її використовують. І якщо для половини з них вона є рідною, то близько 600 мільйонів вибрали саме її як іноземну.
Англійська мова поширена в інтернеті, на різних форумах та онлайн-іграх, де ви зможете не вдарити в бруд обличчям, спілкуючись з іноземцями. Сам комп'ютер говорить з нами англійською, видаючи повідомлення про помилки або несправності. Вам не доведеться викликати майстра, якщо ви зумієте перевести і правильно слідувати інструкціям, які видає вам машина.
Англійська мова давно стала невід'ємною частиною нашого життя, і нам не варто цьому опиратися, знаходячи різні аргументи проти вивчення іноземних мов. Про ці питання говорили та дискутували магістри 17001м ННІ ЕаІЕ.

Цимбал С.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook