Розширений деканат: план роботи на квітень 2018 року

3 квітня 2018 року

2 квітня відбулося розширене засідання деканату факультету ветеринарної медицини. Перш, ніж перейти до розгляду питань порядку денного, декан Микола Цвіліховський акцентував увагу всіх присутніх про прибирання території, закріпленої за факультетом. На засідання розширеного деканату був запрошений доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Олексій Арнаута, який поряд із комендантами корпусів є відповідальним за підтримання належного стану території факультету ветеринарної медицини. Ним було підготовлене розпорядження № 44 від 02.04.2018 р., згідно з яким складено графік чергування студентів І курсу у вільний від навчання час.  Деканом було акцентовано увагу комендантів та всіх завідувачів кафедр щодо визначення з роботами по благоустрою території, зокрема тих, що закріплені за відповідними кафедрами.


За порядком денним:
Декан факультету Микола Цвіліховський доповів про план роботи на квітень 2018 р.
Деканом було акцентовано увагу, що 03.04.2018 р. буде проведено День донора для студентів та науково-педагогічних працівників факультету ветеринарної медицини.
Дні відкритих дверей в НУБіП України: 11 квітня – для випускників шкіл Київщини та інших областей, 19 квітня – для випускників коледжів і технікумів України.
З 16.04.2018 р. стартує «Голосіївська весна».
Успішно завершився І етап Всеукраїнської студентської олімпіади. Визначені студенти-переможці І етапу Олімпіади, які будуть брати участь у ІІ етапі у квітні-травні 2018 р. у базових закладах вищої освіти, визначених наказом МОН України. Також завершено підготовку і відбір студентських наукових робіт для участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

Інформація керівників структурних підрозділів.

Директор НДІ здоров’я тварин Засєкін Д.А. доповів:
Про підготовку до Міжнародної науково-практичної конференції «Цілі сталого розвитку третього тисячоліття: виклики для університетів наук про життя» присвячена 120-річчя НУБіП України.
Про проведення наукових конференцій у квітні 2018 р.:
-    19-20.04. – Міжнародна науково-практична конференція «Контроль безпечності харчових продуктів. Україна-ЄС: невирішені питання».
-    25-26.04. – Стан і перспективи розвитку сучасної ветеринарної медицини. Секція ІV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених НУБіП України «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування».

Заступник декана Василь Данілов наголосив на організації навчального процесу та трудової дисципліни як серед науково-педагогічних працівників факультету, так і серед студентів.

Завідувач кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка, професор Олег Мельник запитав про аналіз результатів анкетування серед абітурієнтів, які відвідали факультет ветеринарної медицини на День відкритих дверей 29.03.2018 р.

Заступник декана з практичної підготовки Юрій Жук попросив про подачу списку відповідальних осіб за проведення навчальної практики з відповідних дисциплін.

Заступник декана факультету ветеринарної медицини з магістерської підготовки Володимир Мельник оголосив про проведення 27.04.2018 р. конференції для магістрів ІІ року навчання сумісно з представниками компаній Royal Kanin, Bayer та Асоціації практикуючих лікарів ветеринарної медицини.

Деканат розглянув і інші питання діяльності факультету ветеринарної медицини.
 

Юлія Палиця,
секретар деканату

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook