Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

20 березня 2018 року

На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів освітнього ступеня «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».

До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу, 3 курсу (скороченого терміну навчання) освітнього ступеня «Бакалавр» та студенти 1 курсу і 2 курсу освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». До складу комісії з перевірки результатів робіт входили завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, д.т.н., професор Лисенко В.П., д.т.н., професор Шворов С.А., к.т.н., доцент Решетюк В.М., доцент Болбот І.М., к.т.н., доцент Мірошник В.О., та к.т.н., доцент Дудник А.О.


Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

  • І місце – Рахманіна Анастасія;
  • ІІ місце – Логвиненко Сергій;
  • ІІІ місце – Охріменко Валентин. 

Освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

  • І місце – Пилипенко Олена;
  • ІІ місце – Пасєка Роман;
  • ІІІ місце – Рогоза Роман.


Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», котрий відбудеться на базі Одеської національної академії харчових технологій з 23 по 25 травня поточного року.


Заступник директор
ННІ енергетики, автоматики
і енергозбереження
Ігор Болбот

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook