Краса БАТІ - 2018

14 травня 2018 року

Наш навчальний заклад славиться красунями і красенями, яким притаманні не тільки неповторна врода, ніжність і грація, а й світлий розум, працьовитість, ввічливість, елегантність, харизма та артистизм. Найкращі з них взяли участь у молодіжному конкурсі «Краса БАТІ – 2018», організоване студентською радою за сприянням працівників гуманітарного відділу, виховання і студентських справ. 

Оцінювало конкурсантів компетентне і незалежне журі у складі:

- Заслужений художник України, член Національної Спілки Художників України, педагог, художник із світовим іменем – Олег Шупляк;

- голова Бережанської міської організації «Рідне місто», керівник інформаційного центру «БережІНФО» – Володимир Якимів;

- викладач сольного співуБережанської школи мистецтв – Ляна Рудіч;

- хореограф, керівник танцювальної студії «Тандем» – Мар’яна Чорна;

- власник салону краси «Ірен» – Ірина Гришаєва

 

Учасники пройшли складні випробування, оскільки усі етапи конкурсу вимагали чимало зусиль та хвилювання. Проте вони намагалися якнайкраще показати свої цікаві номери і вразити своїми виступами журі та глядачів.

Змагалися учасники в таких конкурсах: «Дефіле в традиційних українських костюмах», «Візитівка» (відеопредставлення), «Стилізоване дефіле 50-60-ті роки ХХ століття», «Представлення таланту», «Інтелектуальний конкурс», «Дефіле у вечірньому вбранні», «Вальс». 

Сюрпризом для усіх присутніх був музичний дарунок від студентів нашого інституту Михайла Скрипки та Михайла Міськевича. Зачарували своєю ритмічністю та енергійністю запальні дівчата хореографічної студії «Тандем» – керівник Мар’яна Чорна. Дебютував на сцені також танцювальний колектив «Магія Сходу» – керівник Світлана Задорожна. Справжній вибух емоцій спровокували танцівники Хати танцю «ГArt» – керівник Юрій Юськів. 

Поки шановне журі визначало переможців слово було надано директору інституту М.М. Жибаку, який привітав конкурсантів і гостей та вручив подяки спонсорам даного дійства. Після цього наші чарівні ведучі, Уляна Господарина і Михайло Міськевич, взяли інтерв’ю у глядачів свята, які поділилися своїми враженнями та емоціями. 

Після обговорення, голова журі – Володимир Якимів оголосив результати:

Міс БАТІ - 2018 – Галина Кіндрацька.

Містер БАТІ - 2018 – Тарас Більський.

Віце-Міс БАТІ - 2018 – Леся Пак.

Віце-Містер БАТІ - 2018 – Віталій Піхура.

Міс Елегантність - 2018 – Жанна Сівка.

Міс Привабливість - 2018 –Вікторія Нагірна.

Містер Стиль - 2018 – Олександр Копча.

Містер Галантність - 2018 – Роман Казимирів.

Таким був вердикт вельмишановних та справедливих суддів. Впродовж всього конкурсу гості свята визначали своїх фаворитів. Цього року титул Міс глядацьких симпатій - 2018 здобула – Галина Кіндрацька, а Містер глядацьких симпатій - 2018 – Тарас Більський. 

Вітаємо переможців конкурсу «Краса БАТІ – 2018» та усіх учасників і бажаємо їм подальших злетів та перемог.

Конкурс краси в нашому навчальному закладі став святом феєрії, вроди, грації, елегантності та ще раз продемонстрував, що в нашому виші навчаються найкрасивіші, найелегантніші та найрозумніші дівчата і юнаки.

 

Олена Полякова
голова студентської ради інституту
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook