Представники кафедри аграрного консалтингу і туризму пройшли закордонне стажування з науково-практичного туризму

21 травня 2018 року

              Вивчення наукових підходів в у туризмі та їх практична реалізація є основним із завдань викладачів цієї сфери.

Завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяна Кальна-Дубінюк та доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму Ірина Кудінова пройшли закордонне стажування по програмі "Маркетинг в туризмі: просування туристичного продукту на болгарському ринку, організація і розвиток туристичного бізнесу в Болгарії".

В складі делегації 47 викладачів ВНЗ України (проректори, декани, доценти) та близького зарубіжжя, що опікуються підготовкою студентів за спеціальністю «Туризм». Учасники стажування організовували семінари та програми для обміну практичним та науковим  досвідом, що значно збагатило та розширило їх знання з туристичного сервісу,  ознайомилися з основними курортами Болгарії і мережевими готелями.

Представлені туристичні курортні комплекси і готелі мають найсучаснішу систему ресторанного обладнання, готельного господарства, налагоджену анімаційну базу, систему лобі-барів, комфортних басейнів з мінеральною водою та пляжів.

Викладачі отримали можливість ознайомитися з програмами навчання в 2 університетах міста Варна ( Варненський Вільний  Університет та Державний  Економічний університет), де крім інших програм навчають як внутрішньому так і зовнішньому туризму.

Під час стажування були налагоджені контакти для подальшої співпраці в плані проведення міжнародних літніх та зимових шкіл, організації навчання за подвійними дипломами, обміну студентами, викладачами та можливостями публікації в наукових журналах. Учасники стажування отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Студенти і випускники вищих навчальних закладів спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" можуть підвищувати свою кваліфікацію, проходити стажування в Болгарії  протягом літнього та зимового туристичного сезону. Всіх зацікавлених прийняти участь в практиці просимо звертатися на кафедру для отримання необхідної інформації.

Ми дуже вдячні туристичній компанії «Travel company Tural - Varna»  і її генеральному директору Гешо Любенову за унікальну можливість підвищити нашу кваліфікацію, обмінятися досвідом із колегами.

 Олена Локутова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook