Команда "Місс Мурпл" також привітала наш університет зі 120-річчям!

25 травня 2018, 17:03
м.Київ

    Нещодавно відбулись ігри півфіналу Студентьської Ліги Сміху серед вишів міста Києва. Саме в переддень Дня народження університету, студенти механіко-технологічного факультету захищали честь університету в гуморі, на сцені поруч з командами КНУ ім. Т.Г. Шевченка, КПІ, та інших.

   У жорстокій боротьбі смішних реприз, влучних жартів і посмішок глядачів, команда механіко-технологічного факультету "Місс Мурпл" зробила ще один із безлічі подарунків на 120-річчя. Виборола місце у фіналі Студентської Ліги сміху міста Києва.

       Ігри фіналу проводитимуться наприкінці вересня і на початку жовтня. Запрошуємо всіх бажаючих прийти, отримати заряд хорошого настрою та підтримати команду "Місс Мурпл".


   До складу команди ввійшли студенти механіко-технологічного факультету: Данільченко Ігор, Мгламян Артем, Олександр Бляшук, та співробітник кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем П`ятецький Дмитро.

"Місс Мурпл" висловлює подяку всім, хто нас підтримував, допомагав у підготовці, а особливо, за допомогу декану механіко-технологічного факультету Михайловичу Ярославу Миколайовичу.

     Любіть гумор і посміхайтеся! Саме завдяки цьому світ може стати трохи світлішим і добрим! Саме задля цього ми страємося!


Дмитро П`ятецький

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook