ЗАКІНЧИВСЯ ЗАХИСТ БАКАЛАВРСЬКИХ РОБІТ!

10 червня 2018 року
МТФ

ШАНОВНІ НАШІ ВИПУСКНИКИ!

Від імені викладацького складу КАФЕДРИ ТРАНСПОРТНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ЗАСОБІВ У АПК  щиро вітаємо Вас з успішним завершенням навчання. Ви стали фахівцями своєї справи та впевнено крокуєте у професійне життя!

Перед Вами відкрилися тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо і впевнено, та успішно розпочинайте свою професійну діяльність. В цьому Вам допоможуть знання, уміння та навички,  отримані у стінах нашого університету.

У практичній діяльності Ви завжди можете розраховувати на підтримку та допомогу з боку викладачів кафедри, ми готові сприяти ва­шій науковій діяльності, будемо раді бачити вас у стінах «Аlma Mater» на Магістратурі!

У свою чергу сподіваємося на Вашу активну участь у подальшому розвитку співпраці Вашого рідного закладу з тими установами, в яких ви влаштуєтесь.

Сьогодні з гордістю ми можемо називати вас Колегами, Фахівцями своєї справи. Ми вже не називаємо вас дітьми – ви дорослі, впевнені в собі, мужні люди, здатні приймати самостійні рішення і вирішувати свою подальшу долю. Вона розпише ваше життя по-своєму, та знайте, що важливо в цьому житті залишатися ЛЮДИНОЮ, ПАМ’ЯТАТИ СВОЄ КОРІННЯ, СВОЇХ БАТЬКІВ, СВОЇХ НАСТАВНИКІВ, НЕ ЗАБУВАТИ ТИХ, ХТО ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ДОПОМАГАВ ВАМ У ТРИВОЖНІ ХВИЛИНИ ЖИТТЯ СТАТИ, У ПЕРШУ ЧЕРГУ, ОСОБИСТІСТЮ.

Пам’ятайте своїх викладачів, які провели вас тернистим шляхом в країну професійних знань і навичок!

 ЛЕГКОЇ ВАМ ДОРОГИ У ПРОФЕСІЙНІЙ ДІЛЬНОСТІ ТА НЕЗАБУТНІХ ВРАЖЕНЬ ВІД ЖИТТЯ!

 

 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook