Робота професора Голуба Г.А. в експертній комісії

19 червня 2018 року
м. Малин
Відповідно наказу Міністерстві освіти і науки України № 1364А від 13.12.2017 р. в Малинському лісотехнічному коледжі з 16 січня по 18 січня розпочала роботу акредитаційна комісія з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.10010203 «Експлуатація та ремонобладнання лісового комплексу».
 
16 січня було проведено зустріч з педагогічним колективом, на якій було оголошено план роботи комісії на період з 16 по 18 січня та представлено експертів акредитаційної комісії у складі: 
Голова акредитаційна комісії: 
Голуб Генадій Анатолійович – професор кафедри тракторів, автомобілів біоенергосистем Національного університуту біоресурсів і природокористування України, доктор технічних наук, голова комісії.
Конарєв Олександр Олександрович – голова циклової комісії експлуатації і ремонту обладнання лісового комплексу Чугуєво-Бабчанського лісного коледжу.
 
Комісією було проведено комплексні контрольні роботи в групах ІІІ та ІV курсів з таких дисциплін: «Українська мова за професійним спрямуванням», «Історія України», «Правила та безпека дорожнього руху» та «Інформатика та комп’ютерна техніка».
 
Було здійснено звірку документів кабінетів та лабораторій відповідно акредитаційної справи. Здійснена перевірка інформації в ЄДБО. Експертам було запропоновано ознайомитися з навчально-методичною документацією та матеріально-технічною базою МЛТК. А також продовжено проведення комплексних контрольних робіт з таких дисциплін: «Ремонт машин», «Основи автоматизації виробництва» та «Трактори та автомобілі».
 
 
Студентами ІІІ та IV курсів було написано останні комплексні контрольні згідно графіку. Члени комісії працюють над висновками про підсумки акредитаційної експертизи підготовки молодших спеціалістів за спеціальністю 5.10010203 «Експлуатація та ремонобладнання лісового комплексу». Під час перевірки експертною комісією було проведено наради з керівництвом, співбесіди з працівниками та студентами коледжу; перевірені документи коледжу, які підтверджують загальні відомості про коледж; проаналізовано стан кадрового забезпечення; вибірково перевірені курсові роботи і проекти, звіти про практику та організацію, методичне забезпечення Державної атестації.
 
 
 
Завідувач кафедри ТАБЕС, д.т.н., проф. Голуб Г.А.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook