Профорієнтація агрохіміків у межах роботи Всеукраїнського зльоту юних дослідників-природознавців

26 червня 2018 року

     У середині червня Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України організував Всеукраїнський зліт юних дослідників-природознавців. 12 червня понад 60 талановитих учнів зі всієї України відвідали стіни нашого університету. До масштабної профорієнтаційної діяльності агробіологічного факультету долучились і співробітники кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна на чолі із завідувачем, професором Анатолієм Бикіним та компанія «АгріЛаб».

      


    Молоді дослідники ознайомились із напрямами діяльності кафедри, її матеріально-технічною базою, тощо Відвідали спільну навчальну лабораторію кафедри та компанії «Агрілаб» і дізналися про можливості навчального проекту «Agrіstart» та перспективи працевлаштування на сьогодні, здобувши професію агронома за освітньою програмою «Агрохімія і ґрунтознавство».
     

    

     Учні виявляли інтерес до можливостей цієї сфери діяльності, активно обговорювали сучасний агрохімсервіс в рослинництві та можливі шляхи своєї реалізації за цим фахом. Тож, дякуємо колективу Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді МОН України за співпрацю. Та запрошуємо їх вихованців до нас на навчання.


Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook