Доценти Соломка О.В. та Бешун О.А. взяли участь у науково-методичному семінарі наставників академічних груп

7 вересня 2018 року
Навчальний корпус №3, аудиторія №202

7 вересня 2018 року в університетіу проводився у науково-методичному семінарі наставників академічних груп першого курсу, в якому взяли участь і куратори груп АІ-1801 Олексій Бешун та АІ-1802 Олексій Соломка.

 

 

Про вимоги до наставника студентської групи, зокрема, під час роботи у гуртожитках, проінформував директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський. Він зосередив увагу наставників на Програмі виховання студента НУБіП України та підкреслив, що розвиток людства залежить не скільки від технічного прогресу, а від моральних основ. Щодо змісту виховної роботи з першокурсникам, то тут головне завдання, як зазначив доповідач, - допомогти успішно адаптуватися до нових умов кожному нашому вихованцю. Крім того, він закликав підтримувати і сприяти студентському самоврядуванню, бо як показав його особистий досвід, без мудрого наставництва студактиву не обійтися.

 

 

Корисну інформацію про функціонування оздоровчого центру університету та послуги, які він надає нашим студентам, розповів його завідувач Вячеслав Крупка.

На завершення семінару прозвучали практичні поради, як організовувати виховну роботу зі студентами, зокрема першого курсу, на прикладі уже нинішніх четвертокурсників спеціальності «Соціальна педагогіка» від доцента кафедри соціальної роботи та інформаційних технологій в освіті, куратора Тамари Ковальчук, якій вдалося сформувати справжній студентський колектив.

А для тих, хто не зміг відвідати семінар, і просто усіх охочих підвищувати педагогічну майстерність – методичні матеріали, розміщені на сайті кафедри педагогіки у рубриці «На допомогу наставникам груп».

 

Детальніше про захід

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook