Сертифікати та подарунки за успішне завершення навчальної технологічної практики

5 вересня 2018 року
Аудиторія 230 корпусу №15

Сертифікати та подарунки за успішне завершення навчальної технологічної практики 

 
      Новий навчальний рік розпочався з нагородження сертифікатами та подарунками ЦСН «ПРОКОМ» студентів 2 курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» за успішний захист проектів навчальної технологічної практики.

     Практика проводилася з 14 червня по 20 липня 2018 року за науково-методичної підтримки ЦСН «ПРОКОМ» за програмою"Ознайомлення з базовими принципами впровадження прикладних рішень на платформі "1С:Підприємство 8" (керівник практики асистент кафедри комп’ютерних наук Ящук Дар’я Юріївна). 

 
 
Фахівцями ЦСН «ПРОКОМ» для студентів було проведено майстер-класи з особливостей розробки та використання типових прикладних рішень, надано методичні матеріали з прикладами практичної реалізації прикладних задач та завдання для самостійного виконання.

 
 
      Ці завдання були наближені до реальних проектів впровадження і виконувалися командами. Завершення навчальної практики був відзначений захистом проектів. Усі студенти успішно здали навчальну практику.
 
 
 
 
 
 
      Керівництво ЦСН «ПРОКОМ» відзначило три кращі проекти, які були виконані командами під керівництвом Басова Гліба, Заха Вадима та Жежери Володимира
     5 вересня відбулося нагородження. Керівники команд отримали сертифікати та USB-флеш-накопичувачі у якості подарунків.
     Також сертифікати про успішне завершення практики отримали: Оленюк Андрій, Ратушний Дарій та Хоменко Андрій.        
Ящук Дар'я Юріївна
асистент кафедри комп’ютерних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook