Практика студентів факультету на рибній фермі у Франції

18 листопада 2011 року
Франціяг м. Вуксуль (Veuxhaulles-sur-Aube)

       У 2011 році студентка факультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК Лисак Надія (4 курс, спеціальність технологія переробки риби і морепродуктів) перебувала на практиці у Франції м. Вуксуль (Veuxhaulles-sur-Aube) на підприємстві Pisciculture GAES des truites de l`Aube. Це підприємство розводить і продає форель.
       Ця практика відбулась за підтримки асоціації FEFU (організація, яка займається стажування слухачів аграрних вузів по всій Україні, конкурс відбувається кожного листопада).
       Форель годують тут дуже ретельно, а сам раціон складається за складним раціоном: 2/3 олії і рибного борошна, 1/3 із зернових, вітамінів і мікроелементів.
Якщо хочуть що м'ясо з форелі мало більш яскравий колір, то до раціону додають трохи каротину.
        Цікавим фактом цієї дуже смачної риби є те, що її іноді запускають у системи фільтрації стічних вод запускають форель, тому що вони найбільш чутливі до забруднення. Як тільки з'являється токсична речовина, ці риби гинуть першими. Це свого роду сигнал тривоги. Тому риба вимагає дуже ретельно-чистої води, доброго харчування.

        Переглядаючи фотографії з практики Надії, наші студенти та майбутні абітурієнти чітко мають розуміти, що можливості при навчанні безмежні, потрібно мати наполегливість, цілеспрямованість і мету до якої спрямовувати свої бажання.
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook